تحلیل قیمت بیت کوین در هفته دوم بهمن 1400
- اشتراکگذاری
- 184
- 0
در این هفته دو عامل اساسی برای بیت کوین وجود دارد که به طور کلی روی بازار ارزهای دیجیتال تاثیر خواهد گذاشت. مورد اول احساس و واکنشی است که نسبت به سیاست پولی فدرال رزرو ایجاد میشود و تاثیری که چنین اتفاقی روی داراییهای پرریسکتر میگذارد. مورد دوم هم به شایعهها و فعالیتهای قانونگذاری در مورد بیت کوین و رمزارزها بازمیگردد.
درست است که در ماههای اخیر وضعیت بازار ارزهای دیجیتال خوب نبوده، اما در هفت روز گذشته این بازار روزهای مثبتی را پشت سر گذاشت. در هفت روز منتهی به پایان روز یکشنبه (10 بهمن 1400) بیت کوین 4.4 درصد رشد کرد و به محدوده 37 هزار دلار رسید. با وجود این رشد، هنوز بسیاری از سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال در مورد روند قیمت بیت کوین و سایر رمزارزها با تردید روبرو هستند. در ادامه با استفاده از تحلیل وبسایت معتبر fxempire به بررسی عوامل تاثیرگذار روی بیت کوین در این هفته خواهیم پرداخت و سطوح حمایت و مقاومت آن را نیز تعیین خواهیم کرد.
رشد بازارها در آمریکا
برخی از کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی رشد بازار سهام آمریکا و بیت کوین را هم جهت میدانند. بورس اوراق بهادار نزدک در نیویورک آمریکا روز جمعه با رشد همراه بود و به دنبال آن بیت کوین و کل بازار ارزهای دیجیتال در روز شنبه هم به این رشد ادامه دادند. با این حال، نااطمینانیهای زیادی پیش روی بازارها قرار دارد و باید عوامل دیگر را نیز مورد بررسی قرار داد.
شاخص ترس و طمع چه میگوید؟
بیت کوین در 5 روز از 7 روز منتهی به یکشنبه با رشد همراه بود و همین موضوع باعث شد شاخص ترس و طمع آن در مقایسه با هفته گذشته رشد کند. این شاخص که به صورت عددی بین صفر تا 100 ذکر میشود، در حال حاضر به 20 رسیده است. این عدد نشان میدهد در بازار بیت کوین ترس زیادی وجود دارد و سرمایهگذاران آن با نااطمینانی مواجهند. هر چه شاخص ترس و طمع به صفر نزدیکتر باشد، ترس در بازار بالاتر است و هر چه به 100 نزدیکتر باشد، طمع در بازار زیاد است. علاوه بر این، اگر شرایط معقولی در شرایط ترس شدید به وجود بیاید و انتظار داشته باشیم قیمت بالا برود، خرید خوبی میتوانیم داشته باشیم. در مورد بیت کوین، fxempire معتقد است با رسیدن شاخص ترس و طمع به عدد 30، فرصت خرید پیش میآید.
عوامل تاثیرگذار بر بیت کوین در هفته جاری
در این هفته دو عامل اساسی برای بیت کوین وجود دارد که به طور کلی روی بازار ارزهای دیجیتال تاثیر خواهد گذاشت. مورد اول احساس و واکنشی است که نسبت به سیاست پولی فدرال رزرو ایجاد میشود و تاثیری که چنین اتفاقی روی داراییهای پرریسکتر میگذارد. مورد دوم هم به شایعهها و فعالیتهای قانونگذاری در مورد بیت کوین بازمیگردد.
در این هفته ممکن است نرخ بهره آمریکا افزایش پیدا کند و همین مساله شاید علاقه به بیت کوین را کمتر کند. از سوی دیگر، بازارها منتظر هستند تا ببینند عاقبت پرونده کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا و ریپل به کجا میرسد. اگر قرار باشد چارچوبی جهانی برای فعالیت رمزارزها تدوین شود، شاید در ابتدای یک دوره بررسیهای دقیق در مورد چند و چون این مقررات باشیم.
تحلیل قیمت بیت کوین در هفته دوم بهمن ماه
یکی از تحلیلهایی که میتوان برای بیت کوین ارائه کرد، «پرایس اکشن» و معرفی سطوح حمایت و مقاومت است. آگاهی از سطوح حمایت و مقاومت میتواند به شما کمک کند تا در نقاط مناسبی به بازار وارد یا از آن خارج شوید. البته به یاد داشته باشید که نباید صرفا روی این تحلیل تکیه کنید و باید از ابزارهای تکمیلی هم استفاده نمایید.
بیت کوین در حال حاضر و در زمان نگارش این مطلب، در کانال 37 هزار دلاری معامله میشود. در صورتی که پیوت بیت کوین موفق شود از 37 هزار و 901 دلاری بگذرد، میتواند تا سطح مقاومت اول یعنی 38 هزار و 416 دلار بالا برود. اگر وضعیت بازار همچنان خوب باشد، مقاومت دوم بیت کوین در سطح 38 هزار و 918 دلار و مقاومت سوم در سطح 39 هزار و 935 دلار شکل خواهند گرفت.
یک سناریوی نزولی برای بیت کوین
اگر بیت کوین در شکل دادن پیوت روزانه 37 هزار و 901 دلاری ناکام بماند، ممکن است سناریوی نزولی آن کلید بخورد. در این صورت، نخستین سطح حمایتی بیت کوین در 37 هزار و 399 دلار پدیدار میشود. در صورت تداوم افت نیز حمایت دوم این رمزارز مهم در 36 هزار و 884 دلار آشکار خواهد شد. سخن آخر این که اگر نگاهی به میانگینهای متحرک نگاهی بیندازید، به نظر میرسد سیگنال آن بازار کم رونق باشد.