۳ داستان از موفقیت با ایدههای بکر/ معجزه ناامید نشدن
- اشتراکگذاری
- 108
- 0
مهمترین چیزی که برای موفقیت و دستیابی به ثروت باید داشت، پشتکار و دیدگاه بلندمدت است. بر خلاف ایده رایج، لزوما موفق شدن به سرمایه کلان نیاز یا ایدهای شگفت نیاز ندارد. البته هر کسی با روزمرگیهایی رو به رو است که میتواند مانع اصلی موفقیتش شود. از غرولندهای بالادستیها در محل کار گرفته تا فرهنگی که شما را از خود نمیداند و اگر بخواهید کار متفاوتی انجام دهید، شما را غیرخودی میداند تا وظایف و کارهای روزانه، همگی آفاتی هستند که میتوانند آرزوی ناشدههای مان را به دلمان بگذارند. در ادامه ۳ داستان از موفقیت با ایدههای بکر را مطرح میکنیم.

خلاص شدن از شر وسایل دست دوم تا eBay
«پیر امیدیار» بعد از این که در سن ۲۰ سالگی در شرکتهای مختلف تولید نرم افزار فعال شد و به اندازه کافی شهرت پیدا کرد، تصمیم گرفت تا با مهارتی که داشت کسب و کار خود را راه بیاندازد. او که زاده فرانسه است توانست در سال ۱۹۹۵ میلادی به عنوان یک پیشگام در سرمایه گذاری با راه اندازی یک وبسایت در زمینه حراج آنلاین به شهرت جهانی رسید. اولین خرید و فروشهایی که در سایت او انجام شد وسایلی بود که امیدیار در خانهاش نگاه داشته بود و دیگر به آنها نیازی نداشت. بعد از این که تصاویر وسایل خود را در وبسایتش قرار داد با فوج عظیمی از مشتریانی رو به رو شد که برای خرید وسایل دست دوم او سر و دست میشکستند. در واقع، وبسایت پییِر امیدیار یک سایت خرید و فروش لوازم منزل بود که در مدت زمان کوتاهی به قدرت بسیار زیادی رسید و تا جایی پیش رفت که تبدیل به وبسایتی بین المللی شد و بالاخره این شخص خوش فکر مجبور به تغییر نام برند خود به eBay شد!
از یک فعالیت ساده اقتصادی تا شهرت رولینگ استون
ریچارد برنسون دومین پیشگام در سرمایه گذاری فهرست ما است. داستان هیچ استارت آپی مانند کاری که ریچارد برنسون کرده است شامل یک نقطه اوج فوق العاده نمیشود. او کسی است که در ۴۰ سال عمر کاری خود، هر راهی را برای سرمایه گذاری امتحان کرده است. وی بارها زمین خورده اما هیچ گاه ناامید نشده است. ریچارد برنسون نه تنها سالهای عمر کاری بلکه کودکی سختی را هم پشت سر گذرانده است؛ او در کودکی از بیماری دیسلکسیا که نوعی ناتوانی در خواندن و نوشتن است، رنج برده است. برنسون علاقه زیادی به موسیقی داشت و به همین دلیل شروع به جمع آوری مجموعههای متنوع کرد. بعد از مدتی با شناختی که از گروههای موسیقی آن زمان به دست آورده بود تصمیم گرفت تا با راه اندازی شرکت ضبط و تولید قطعات موسیقی، این شانس را به خود و گروههای موسیقی جوان و خوش آتیه بدهد تا پیشرفت کنند و او هم به رویای خود دست پیدا کند. در میان گروههای مشهور بسیاری که با او کار کردند، گروه رولینگ استون که اول با نام Student شناخته میشدند با کمک ضبط و بازاریابی و تبلیغات بی نظیر برنسون وارد عرصههای بین المللی موسیقی شدند. این اتفاق خوب در دهه ۶۰ میلادی رخ داد و در حال حاضر ثروت برنسون به ۴٫۹ میلیارد دلار رسیده است.
بیشتر بخوانید: آشنایی با 3 استارت آپ مهم خاورمیانه در سال 2020
جک ما: سرمایه گذاری فراتر از مرزها
تنها یک اشاره برای یک آدمی مانند “جک ما” لازم بود تا به هدف بزند و تبدیل به یک پیشگام در سرمایه گذاری شود. “جک ما” در سال ۱۹۸۸ فارغ التحصیل شد و بعد از آن، مانند هر جوان دیگری به دنبال کار گشت. اما از طرف ۳۰ شرکتی که برای کار به آنها مراجعه کرده بود رد شد. در آغاز، او به این خاطر که فارغ التحصیل دانشگاه اقتصاد هاروارد بود انتظار داشت تا در اولین قدم به استخدام در بیاید اما اوضاع طبق خواسته او پیش نرفت. بعد از آن همه شکست، به آمریکا سفر کرد و در جلساتی که با دوستان خود در ایالات مختلف داشت متوجه شد که بسیاری از آنها توانستهاند از قدرت اینترنت استفاده کنند و پل تجاری موفقی میان چین و آمریکا راه بیاندازند. بنابراین تصمیم گرفت تا با مذاکره با ارگانهای دولتی هر دو کشور و به دست گرفتن چندین پروژه، خود را بر سر زبانها بیاندازد و بعد از گذشت چند سال، شرکت معروف Alibaba را راه اندازی کند که در سال ۲۰۱۴ با سرمایهای معادل ۲۵ میلیارد دلار به یکی از ثروتمندترین کسب و کارهای آنلاین تبدیل شد. در حال حاضر، آقای “ما” یکی از ثروتمندترین افراد جهان به حساب میآید.