5 گام برای رسیدن به موفقیت از نظر ریچارد برانسون

  • اشتراک‌گذاری
  • 308
  • 0
5 گام برای رسیدن به موفقیت از نظر ریچارد برانسون

با دیدن افراد سرمایه گذار و کارآفرین می‌توان به این واقعیت پی برد که دستیابی به آن چه که در ذهن‌مان به عنوان آرزو و رویا نقش بسته است، چندان دور از دسترس نیست. ریچارد برانسون یکی از سرمایه داران بزرگ و کارآفرینان موفق است که علاوه بر ثروت 8 میلیارد دلاری توانسته در سن 66 سالگی 6 کتاب موفق به چاپ برساند و یک موسسه غیر انتفاعی هم تاسیس کند. از ثروت برانسون مهم‌تر سخاوت او است. ریچارد همین چند روز پیش در بلاگ شخصی خود مطلبی در مورد نکات برتر و گام‌های رسیدن به آرزوها منتشر کرد. بهتر است ما هم از این سخاوت بهره ببریم و نگاهی به این نکات طلایی بیاندازیم.

سرمایه گذاری آنلاین با کیان دیجیتال

به دنبال رویاهایتان بروید

ریچارد برانسون در یک کلام و بدون تعارف می‌گوید: "اگر شغل‌تان را دوست نداشته باشید و هر روز صبح با هیجان از خواب بیدار نشوید، هرگز موفق نخواهید بود.". کسانی که وقت خود را صرف کارهایی که دوست دارند می‌کنند، از زندگی لذت بیش‌تری می‌برند. ناگفته نماند که هر چه از زندگی بیش‌تر لذت ببریم به همان میزان می‌توانیم میزان ریسک پذیری خود را بالا ببریم و رویاهای خود را آسان‌تر دنبال کنیم. گفتنی است که وارن بافت، سرمایه گذار افسانه‌ای نیز با این نظر ریچارد برانسون موافق است و معتقد است کسی موفق است که بتواند فراتر از اتفاقات پیش روی خود را ببیند.

تو نیکی می کن و در دجله انداز

ریچارد برانسون می‌گوید: "اگر تغییر مثبتی در زندگی دیگران ایجاد نمی‌کنید، پس نباید تجارت هم انجام دهید.". این قانون نه فقط برای افراد بلکه برای شرکت‌ها نیز صدق می‌کند. یکی از سخاوتمندی‌هایی که برخی شرکت‌ها انجام می‌دهند این است که در زمان فروش یک محصول، هدیه‌ای نیز به خریدار اعطا می‌کنند. از دیگر مثال‌های دلنشین می‌توان به شرکت‌هایی اشاره کرد که در رفع موانع زندگی به یاری کارمندان و مشتریان خود می‌شتابند و آن چه حکم انسانیت است به جا می‌آورند. عجیب به نظر می‌رسد اما باید بدانیم که موفق‌ترین افراد جهان تا به امروز سخاوتمندترین آن‌ها بوده‌اند.

باور به عقاید

عقاید خود را باور کنید! ریچارد برانسون معتقد است اگر خودتان طرفدار عقایدتان نباشید پس نمی‌توانید از دیگران توقع داشته باشید تا از عقاید شما پیروی کنند. بسیاری از کارآفرینان جهان پیشنهاد می‌کنند که کاری را شروع نکنید مگر در انجام آن بسیار وسواس و شوق و ذوق دارید. ناگفته نماند که در مقابل باور به عقاید و سعی و تلاش و کوشش باید یک راه خروج نیز برای خود طراحی کنید. این که در استراتژی و برنامه خود راه خروج داشته باشید هیچ ایرادی ندارد. باید به همان میزان که روی هدف متمرکز هستید از خطر تعصب جلوگیری کنید و اگر نقشه با شکست با احتمال زیاد مواجه شد بلافاصله از راه خروج استفاده کنید.

اوقات فراغت

تفریح کردن! بر خلاف نامی که دارد گاهی حتی از امر کار کردن اهمیت بیش‌تری دارد. بیشتر افراد با شنیدن کلمه "تفریح" یا "اوقات فراغت" به یاد تفرج در جایی و یا انجام یک بازی می‌افتند. درست است. تمام این کارها را می‌توان تفریح کردن نامید. اما تفریح و استراحت صرفا به معنای سرگرم شدن و دراز کشیدن نیست. تفریح یعنی از حالتی که دارید به حالتی دیگر بروید؛ به عنوان مثال اگر در حال تعمیر یک وسیله هستید، از حالت کار کردن خارج شوید و کاری دیگر مانند نوشیدن چای یا حتی خواندن یک کتاب انجام دهید.

بیشتر بخوانید: 3 درس موفقیت از مارک کوبان

تسلیم نشویم

کودکی را تصور کنیم که برای ایستادن روی دو پا خود تلاش می‌کند. چند بار بر زمین می‌افتد؟ آیا از این زمین افتادن‌ها نا امید می‌شود؟ کودک می‌داند که زمین خوردن مهم نیست بلکه ایستادن و راه رفتن است که مهم است و باید انجام شود. او اصلا به زمین خوردن توجه نمی‌کند. گاهی با "نه" گفتن به بعضی موقعیت‌ها باعث شدیم که یکی از درب‌های موفقیت به روی‌مان بسته شود. بیاییم قبل از "نه" گفتن، موقعیت پیش آمده را بسنجیم و اگر هم می‌خواهیم موقعیت را رد کنیم بر اساس منطق این کار را انجام دهیم.

مقالات مرتبط
پربازدیدهای اخیر
تازه‌ترین‌ها