برندسازی تصادفی نیست

4 نکته در ساختن یک برند موفق برای کسب و کارمان

احسان والیان
    • اشتراک‌گذاری
    • 44
    • 0
    4 نکته در ساختن یک برند موفق برای کسب و کارمان

    ساختن برند در جهان امروز از مهمترین عوامل موفقیت فردی و کاری است. داشتن یک برند می‌تواند به میزان فروش، درآمد و رشد و توسعه فردی یا شرکتی کمک کند. اما سوالی که ممکن است در این میان پیش بیاید این است که چطور یک برند موفق بسازیم و از مزایای آن بهره‌مند شویم؟ این کار هم مانند سایر کارها راه و رسمی دارد. در ادامه به 4 قدم مهم برای رسیدن به این هدف و ساختن برند برای موفقیت فردی و شرکتی خود اشاره خواهیم کرد.

    گام اول: علت کارتان را مشخص کنید

    شاید مهمترین کاری که در چارچوب برندسازی انجام می‌دهید، مشخص کردن هدف و علت کارتان باشد. در اینجا باید برای عموم مشخص کنید چه دلیلی برای این کار دارید و چرا آنها باید شما را تایید کنند یا در مورد کارتان نظر بدهند و آن را پسندیده یا به اشتراک بگذارند. اما علاوه بر این موارد، باید دلیلی نیز برای باور کردن چیزهایی که می‌گویید، داشته باشند. اگر مشتریان با هدف شما آشنا شوند، کار شما راحت‌تر پیش خواهد رفت. تحقیقاتی که در مورد گروه سرمایه گذاری زنو انجام شد، نشان داد احتمال خرید مشتریان از برندهایی که هدف قویتری را ارائه کرده‌اند، 4 برابر بیشتر است.

    نکات مهم

    به یاد داشته باشید علت کارتان، نقطه شروع کار شما محسوب می‌شود. در مسیر این کار گفته زیر را به خاطر داشته باشید: «مردم کاری که شما انجام می‌دهید را نمی‌خرند، بلکه علت کار شما را می‌خرند». همیشه «چرایی»، «چگونگی» و در نهایت «چه چیزی» را به خاطر داشته باشید. از خود بپرسید برای چه چیزی تلاش می‌کنید؟ مزیت‌های مقایسه‌ای که به شما اجازه می‌دهند در کارتان پیشرفت کنید، چه هستند؟ تفاوت که شما در صورت دستیابی به هدفتان برای بقیه ایجاد می‌کنید، چیست؟

    گام دوم: جهت و مسیر خود را پیدا کنید

    بعد از هدف نوبت به چشم‌انداز شما می‌رسد. در این بخش مسیر و سمت و سوی شما مشخص می‌شود. برای مثال برخی شرکت‌ها در نگاه نخست فروشنده پوشاک به نظر می‌رسند اما مرور بیشتر نشان می‌دهد برخی از این شرکت‌ها اهداف و مسیر طرفدار محیط زیستی نیز پیموده‌اند. این مسیر متفاوت موجب می‌شود نام یک برند در ذهن شما ماندگار شود و خرید برای آن افزایش پیدا کند. سعی کنید بر نقاط قوت خود تاکید کنید.

    10 برند ارزشمند جهان کدام شرکت‌ها هستند؟

    گام سوم: برنامه‌ای برای خود بریزید و ماموریت خود را مشخص کنید

    قدم بعدی تعیین ماموریت است. به عبارت دیگر باید چشم‌انداز خود را تکمیل کنید. برخی شرکت‌ها از اهداف انسان دوستانه برای این کار استفاده می‌کنند و هدف خود را نجات چیزی عنوان می‌کنند. در صنعت مد برخی از این شرکت‌ها را مشاهده می‌کنیم. به عنوان مثال، برخی شرکت‌ها مجموعه‌ای از تی‌شرت‌ها و هودی‌ها ایجاد کردند تا از روستاهای آمازون در برزیل حمایت کنند. علت هم این بود که صنعت مد آثار مخربی در این منطقه به جای گذاشته بود. عواید این کار به تامین وسایل پزشکی برای روستاهای دورافتاده و کمک به رفتن پزشکان به این منطقه برای مقابله با ویروس کرونا اختصاص یافت. تعیین ماموریت به شما کمک می‌کند تا بفهمید از چه زاویه‌ای به اهدافی که تعریف کرده‌اید، نزدیک شوید.

    گام آخر: پیمودن راه و ثبات قدم داشتن

    در نهایت، ارزش‌های شما چیزی است که رفتار و نحوه طی مسیر شما را مشخص می‌کند. آیا شرکتتان تجسم آن چیزی است که می‌خواهید؟ آیا ماموریت شما با چشم‌اندازتان هم راستا است. اگر می‌خواهید در برندسازی به موفقیت برسید باید ثابت قدم باشید و در این راه پشتکار داشته باشید. از شکست‌های سر راه نترسید و به مسیر خود ادامه دهید. در این صورت می‌توانید به برند خوبی دست پیدا کنید.

    مقالات مرتبط
    پربازدیدهای اخیر
    تازه‌ترین‌ها