4 نکته سرمایه گذاری برای تازه کارها
- اشتراکگذاری
- 48
- 0
فکر به آینده باعث میشود به سرمایه گذاری هم فکر کنیم. بسیاری از ما میخواهیم از یک جایی سرمایه گذاری را شروع کنیم. اما در بسیاری از مواقع، به این خاطر که نمیدانیم از کدام زمینه سرمایه گذاری و یا اصلا از چه نقطهای باید شروع کنیم دچار سردرگمی میشویم. حتی این سردرگمی میتواند برای بسیاری از افراد تبدیل به موقعیت ترسناکی شود. گفتنی است که دانستن چند نکته میتواند به ما ثابت کند که سرمایه گذاری نه سردرگمی دارد و نه ترس و دلهره. سرمایه گذاری برای تازه کارها مانند شروع هر فعالیت دیگری نیازمند کسب اطلاعات و دانش است. در ادامه به بررسی چند نکته کارآمد برای شروع سرمایه گذاری خواهیم پرداخت.

تعیین اهداف در سرمایه گذاری
قبل از این که به سراغ ارگانها و نهادهای مطمئن در سرمایه گذاری بروید باید اهداف سرمایه گذاری خود را مشخص کنید. یکی از مهمترین نکات سرمایه گذاری برای تازه کارها این است که هدف نهایی شما در کسب درآمد و سرمایه گذاری چیست. اهداف باعث میشوند تا شرایط شخصی، موقعیت مالی و سن خود را برای قرار گرفتن در مسیر درست در نظر بگیریم.
سرمایه گذاری، هر چه سریع تر
در نکات سرمایه گذاری برای تازه کارها پیشنهاد میشود که هر چه سریعتر سرمایه گذاری را شروع کنید. با این دست و آن دست کردن کاری از پیش نمیبریم. هر چه زودتر شروع میکنیم میتوانیم زودتر در مسیر اهداف مالیمان قرار بگیریم. راه کسب و کار ما ممکن است در طول زمان دچار تغییراتی شود و زمان گاهی به نفع ما باشد و گاهی به ضرر ما. پیشنهاد به سرمایه گذاری هر چه سریعتر به این خاطر است که در زمان اوج کسب و کار میتوان به سرمایه گذاری بیشتر فکر کرد و در زمانی که در حالت مناسبی نیستیم و کسب و کارمان برای مدتی از رونق افتاده دلخوش به میزان سرمایه و اندوخته خود باشیم.
سرمایه گذاری به طور خودکار
از آن جایی که سرمایه گذاری برای تازهکارها در اولین گامهایی که برمیدارند تا حدی دشوار است و باید به پس انداز ماهیانه فکر کنند، بهتر است کل درآمد ماهیانه خود منهای میزان مشخصی از پس انداز را برای سرمایه گذاری در نظر بگیرند. با در نظر گرفتن میزان مشخصی از درآمد ماهیانه و منتقل کردن آن به زمینه سرمایه گذاریمان، درواقع داریم به طور خودکار اقدام به سرمایه گذاری میکنیم. این کار باعث میشود تا در مسیر سرمایه گذاری تداوم داشته باشیم و توقف نکنیم.
بررسی پس انداز
قبل از شروع سرمایه گذاری باید مقدار پولی که در دست داریم را محاسبه کنیم و ببینیم که چه مقدار پول برای سرمایه گذاری در دسترس داریم. قبضهای ماهیانه، پرداخت وام و موارد دیگر که نیازمند پرداخت منظم هستند را باید در نظر بگیریم و بعد باید به میزان خالص وجه نقدی که باقی مانده و میتوانیم آن را پس انداز کنیم دست پیدا کنیم. در این مرحله شاید با خودتان بگویید که خوب با پرداخت قبوض و اقساط چیز زیادی برایمان باقی نمیماند. اگر بخواهیم یک خبر خوش را در میان نکات سرمایه گذاری برای تازه کارها اضافه کنیم باید بگوییم که برای شروع سرمایه گذاری نیازی به میزان پول زیادی نداریم. برای مثال یک سرمایه گذار تازه کار میتواند با مبلغ 500 هزار تومان در صندوق های سرمایه گذاری اقدام به سرمایه گذاری کند.