مهمترین نکاتی که کارآفرینان باید بدانند و جرات پرسیدنش را ندارند
- اشتراکگذاری
- 12
- 0
مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک میگوید: «وقتی چیزی را دوست داشته و به آن علاقمندید، به برنامه عظیمی نیاز ندارید تا بدانید کارها را چطور انجام دهید». ما در طول زندگی خود با صدها یا هزاران نکته در مورد موفقیت روبرو میشویم. بیشتر آنها روی شور و اشتیاقی تاکید میکنند که باید برای رسیدن به هدف خود داشته باشیم. با این حال نکات دیگری هم وجود دارند که بسیار متفاوت هستند. البته عمل به برخی از آنها چندان ساده نیست. سال 2020 برای کارآفرینان و مردم دنیا سال خاصی بود. با وجود اینکه بسیاری از آنان از همهگیری متاثر شدند، برخی از آنان سود بردند. برخی چالشها و هدفهایی که در این دوره برای کارآفرینان مطرح شد، را در ادامه مورد بررسی قرار میدهیم.

1- بر ترس غلبه کنید
اولین چیزی که باید درک کنید این است که آنچه همیشه خیالش را میکردید، خیلی با ترس فاصله دارد. وقتی میتوان بر ترسها غلبه کرد که فرد کارآفرین متقاعد شود مهمترین نظر، همان است که وی در مورد آن پروژه دارد. مبنای ترسهای کارآفرینان ترس از شکست است که بسیار رایج است اما اگر بر آن غلبه نشود، میتواند افراد را فلج و بیتحرک کند.
2- برند فردی خود را بسازید
نقطه شروع این است که علت تپش قلبتان را پیدا کنید. شناساندن خودتان نیز در این مسیر مهم است. اشتراک دانستهها در این مسیر گام مهمی به شمار میرود زیرا به پا گرفتن موقعیت شما کمک میکند. سعی کنید در برخی پلتفرمهای اینترنتی حضور داشته باشید و مکالماتی را ترتیب دهید تا برند شما ساخته شود. در این صورت راحتتر میتوانید پروژههای فردی خود را به پیش ببرید. اما مهمترین مساله این است که چیزهای ارزشمندی به مخاطبانتان ارائه دهید. برند شخصی با استفاده از پیام مناسب و از طریق شبکه ارتباطی مناسب ساخته میشود.
3- مسئولیتپذیر باشید
کارآفرینان باید کارها را با توجه به برند شخصی تعیین کنند. برند یکی از مهمترین چیزهایی است که یک کارآفرین در اختیار دارد. ایجاد روابط با اسپانسرها هم میتواند در این مسیر موفق باشید. وقتی یک کارآفرین پروژهاش را برای سرمایه گذاران شرح میدهد، باید خودش را به عنوان یک فرد برنده نشان دهد. کلید آن هم درک این است که کسب و کار شما چیست و چطور داستان رشد خود را توضیح دهید. باید نشان دهید که رهبری بلدید و ارتباط خوبی با افراد برقرار میکنید. یادتان نرود کارآفرینان هم در برابر اجتماع و هم سرمایه گذاران خود مسئولیت دارند و باید به وعدههایی که دادهاند، عمل نمایند. ایجاد اعتبار برای کسب و کار امری ضروری است.
4- خوب مطالعه کنید
خواندن کتابهای کارآفرینان و افراد موفق میتواند تاثیر خوبی روی افراد بگذارد. کتابهایی مانند پدر پولدار، پدر بیپول و برخی دیگر که به شکلگیری انگیزه در افراد کمک میکنند، برای این موضوع مفید هستند و میتوانند دید جدیدی به فعالان کارآفرینی اضافه کنند.
بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری چیست؟ انواع سرمایه گذاری کدام است؟
5- ثابت قدم باشید
بزرگترین اشتباهی که یک کارآفرین ممکن است انجام دهد، آن است که از انجام کارش دست بکشد. ثابت قدم بودن عنصر اساسی موفقیت یک شرکت است. وقتی یک کارآفرین پروژهای را در نظر دارد و آن را قابل دفاع میداند، بقیه موارد به پایداری در آن بستگی دارد. جاده کارآفرینی و موفقیت در آن با سناریوهای اقتصادی متغیر در طول زمان، سر و کار داشتن با سرمایه گذاران و فشارهای مربوط به آنان ارتباط دارد. یک کارآفرین باید منعطف و خلاق باشد. باید یاد بگیرید راههایی را بروید تا پروژهتان را به انجام برسانید و با نیازهای بازار تطابق یابید.