3 نکته روانشناسی برای درآمدزایی بیشتر

احسان والیان
    • اشتراک‌گذاری
    • 30
    • 0
    3 نکته روانشناسی برای درآمدزایی بیشتر

    بخش عمده‌ای از چشم‌انداز فروش این است که طرف مقابل یا خریدار به شما اعتماد کند. اما برای بسیاری از افراد گفتن این حرف بسیار آسان‌تر از انجام آن است. مهم‌ترین نکته این است که شما باید در هنگام برقراری ارتباط با یک چشم انداز مناسب منافع خود و خریدار را در نظر بگیرید. با وجود این، در صورت داشتن چشم انداز دوطرفه، بسیاری از فروشندگان نقش مشاوره‌ای بیش‌تری در یک خرید ایفا می‌کنند و به این ترتیب می‌توانند اعتماد بیش‌تری به خود جلب کنند. بنابراین، روانشناسی نقش پر رنگی در این روند دارد و در ادامه به بررسی نکته‌های مهارتی-روان شناختی این موضوع خواهیم پرداخت.

    سرمایه گذاری آنلاین با کیان دیجیتال

    اعتبار واقعی خود را ایجاد کنید

    چه بخواهیم و چه نخواهیم انسان ذاتا تمایل به ترس از دنیای ناشناخته دارد. ترس از تعصبات پنهانی مانند قضاوت از روی ظاهر طرفین یکی از جمله ترس‌ها است که در نهایت منجر به نوعی رفتار نژاد پرستانه در رفتار خریدار و یا فروشنده می‌شود که باید از آن پرهیز کرد. این ترس می‌تواند روند فروش را نیز مختل کند؛ چرا که چشم اندازها – هر چند معقول و مناسب - از نتایج ناشناخته‌ی پس از اتمام فروش به ویژه در دنیای تجارت ممکن است دچار آسیب شوند. برای اینکه این ترس را برطرف کنید، یکی از اولین قدم‌هایی که به منظور جلب اعتماد بر می‌دارید این است که برای برند خود اعتبار ایجاد کنید. بسیاری از افراد تاثیرگذار با ارائه اطلاعات شفاف در مورد نوع محصولی که می‌خواهند ارائه دهند و یا با معرفی خود به عنوان یک مقام موفق در صنعتی که در آن فعال هستند این قابلیت را دارند که نظر و اعتماد خریدار را جلب کنند و از ترس‌هایی که از الگوهای ذهنی در انسان نهادینه شده است جلوگیری کنند و همچنان چشم‌انداز خود را حفظ کنند.

    همدلی از هم زبانی بهتر است!

    این که مستقیم به سراغ گفتن واقعیت‌های سرسخت و دلسرد کننده در زمان انجام یک معامله و یا فروش محصول و ارائه خدمات برویم ممکن است مذاکره و چشم‌انداز را در چشم خریدار خراب کند. دلگرمی و همدلی و این که بتوانیم خود را در جایگاه شخص خریدار بگذاریم کار دشواری است. اما اگر موفق به همدلی و همزادپنداری در نگرانی‌های خریدار از آینده خریدش شویم می‌توانیم امیدوار باشیم که رابطه خوبی را با طرف مقابل‌مان برقرار کرده‌ایم و به او فهمانده‌ایم که ما با شناخت نگرانی‌ها و ترس‌هایش فکر همه چیز را کرده‌ایم و دوشادوش او در معامله پیش خواهیم آمد.

    بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری چیست؟ انواع سرمایه گذاری کدام است؟

    ایجاد موقعیت های برد-برد

    در روانشناسی چشم‌انداز 4 نتیجه را می‌توان متصور شد؛ برد-باخت، باخت-برد، باخت-باخت و برد-برد. تنها یکی از این 4 نتیجه، یعنی برد-برد است که می‌تواند احساس رضایتمندی را به خریدار و فروشنده بدهد. اگر به عنوان طرف فروشنده بتوانیم چنین احساسی را در گروه مقابل ایجاد کنیم پس توانسته‌ایم یک رابطه مستحکم و پایدار را رقم بزنیم و از چشم‌انداز هدف خود به خوبی محافظت کنیم. یکی از راهکارهایی که بسیاری از برندها برای ایجاد فضای برد-برد از آن استفاده کرده‌اند این بوده که خدمات پس از فروش 30 روزه برای پشتیبانی از خریدار ارائه داده‌اند و به آن پایبند مانده‌اند. ممکن است مشکلات گزارش شده از طرف خریداران آنقدر ناچیز و کم اهمیت باشد که با خود بگوییم وقت گذاشتن برای رفع چنین مشکلی بیهوده است اما با کمی صرف وقت و گوش دادن به خواسته خریدار می‌توانیم چشم انداز اعتمادسازی برند خود را به دست آوریم و خود را به عنوان یک مشاور زنده و تمام وقت در ذهن مخاطبان جا بیاندازیم.