تحلیل قیمت هفتگی بیت کوین و اتریوم

پیش‌بینی قیمت ارزهای دیجیتال مهم تا 28 تیر 1400

  • اشتراک‌گذاری
  • 304
  • 0
پیش‌بینی قیمت ارزهای دیجیتال مهم تا 28 تیر 1400

در 7 روز گذشته بازار ارزهای دیجیتال با افت قیمت روبرو بود. بهای بیت کوین در بازار ارزهای دیجیتال در این مدت حدود 1500 دلار کاهش پیدا کرد و به مرز 34 هزار دلار رسید. اتریوم نیز هفته خوبی را پشت سر نگذاشت و از کانال 2300 دلاری به 2100 دلار افت کرد. این کاهش قیمت بار دیگر این سوال را در ذهن سرمایه‌گذاران بازار ارزهای دیجیتال پیش آورده است که افت بازارهای ارزهای دیجیتال تا چه زمانی طول می‌کشد و آیا این هفته هم شاهد افت خواهیم بود؟ اطلاع از نقاط حمایت و مقاومت می‌تواند کمکی برای تحلیل وضعیت قیمت ارزهای دیجیتال فراهم کند. در ادامه به پیش‌بینی قیمت ارزهای دیجیتال مهم تا تاریخ 28 تیر می‌پردازیم. این پیش‌بینی از وبسایت معتبر fxempire برگرفته شده است.

نقاط حمایت و مقاومت چیستند؟

شناخت نقاط مقاومت و حمایت یکی از تحلیل‌هایی است که می‌تواند در مدیریت دارایی به افراد کمک کند. این کار موجب می‌شود افراد کمتر ضرر و زیان کنند یا حتی به سود دست پیدا کنند. در بازارهای مالی قیمت یک دارایی نوسان دارد و معمولا برای مدت طولانی به رشد یا افت ادامه نمی‌دهد. هر گاه یک دارایی افت زیادی ‌کند، به قیمتی می‌رسد که فعالان حاضر در بازار احساس می‌کنند ارزش دارد که آن سهم یا دارایی را بخرند. در این صورت، قیمت از این سطح پایین‌تر نرفته و برعکس، افزایش خواهد یافت. به این سطح قیمت که باعث می‌شود خریداران فعال شوند و جهت حرکت قیمت صعودی گردد، «حمایت» گفته می‌شود.

از طرف دیگر، اگر قیمت یک سهم یا دارایی مدتی افزایش یافته باشد، در سطح قیمت مشخصی رشد آن متوقف می‌شود و سرمایه‌گذاران اقدام به فروش می‌کنند. در پی این فروش، قیمت آن سهم یا دارایی کاهش پیدا می‌کند. به این سطح قیمت که روند صعودی یک دارایی متوقف شده و دچار افت می‌شود، «مقاومت» گفته می‌شود. حدس زدن سطوح مقاومت و حمایت می‌توانند به سرمایه‌گذاران کمک کنند تا زمان مناسب ورود و خروج از سهم یا دارایی را برآورد کنند. البته نباید فراموش کرد که این سطوح حدسی هستند و در کنار شناخت آنها باید از معیارهای بیشتری استفاده کرد.

پیش‌بینی قیمت بیت کوین در 7 روز آینده

همان طور که در بالا اشاره کردیم، قیمت بیت کوین در 7 روز اخیر کاهشی بوده است. اگر بیت کوین در این هفته رشد کند، نخستین سطح مقاومت خود را در قیمت 35 هزار و 662 دلاری در پیش رو دارد. یعنی بر اساس نظر کارشناسان fxempire اگر این هفته قیمت بیت کوین شروع به صعود کند، تا 35 هزار و 662 واحد کار سختی را در پیش رو ندارد. اما این قیمت می‌تواند اولین ترمز برای بیت کوین در 7 روز آینده باشد. اگر سرمایه‌گذاران پس از رسیدن به این قیمت باز هم به خرید بیت کوین ادامه دهند و این سطح مقاومت شکسته شود، قیمت بیت کوین می‌تواند تا 37 هزار و 79 دلار نیز رشد کند. در این قیمت مقاومت دوم بیت کوین فعال خواهد شد.

از طرف دیگر، اگر بیت کوین با افت قیمت روبرو شود، می‌تواند تا 32 هزار و 445 واحد افت کند. با رسیدن به این قیمت، اولین سطح حمایتی بیت کوین فعال می‌شود و احتمال افزایش قیمت از این سطح بالاتر است. البته اگر افت قیمت شدید باشد و این سطح حمایتی شکسته شود، قیمت بیت کوین می‌تواند تا 30 هزار و 645 دلار نیز افت کند. در این قیمت، سطح حمایت دوم بیت کوین فعال خواهد شد.

پیش‌بینی قیمت اتریوم در 7 روز آینده

قیمت اتریوم در 7 روز گذشته افت نسبتا زیادی داشته است. اگر این هفته بهای اتریوم با رشد مواجه شود، می‌تواند تا 2351 دلار صعود کند. در اینجا سطح مقاومت اول خود را نشان می‌دهد و ممکن است از صعود بیشتر اتریوم جلوگیری کند. اما اگر استقبال از خرید اتریوم چشمگیر باشد و این سطح مقاومتی شکسته شود، بهای این ارز دیجیتال مهم می‌تواند تا 2562 دلار نیز افزایش پیدا کند. در این قیمت سطح مقاومتی دوم اتریوم آشکار می‌شود.

از سوی دیگر، اگر قیمت اتریوم با افت روبرو شود، می‌تواند تا 1990 دلار کاهش پیدا کند. در این قیمت حمایت اول اتریوم مشخص می‌شود و احتمال افزایش قیمت با افت به این سطح وجود دارد. اما اگر این سطح حمایتی شکسته شده و فروش اتریوم ادامه یابد، قیمت آن می‌تواند تا سطح حمایتی دوم، یعنی 1836 دلار نیز افت کند.

نکته پایانی: برجام و سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال

آخرین موضوعی که می‌توان در مورد بازار ارزهای دیجیتال مطرح کرد، قیمت دلار در برابر ریال است. در هفته‌های اخیر قیمت دلار در بازار آزاد در محدوده 25 هزار تومان بوده است. ارزهای دیجیتال مانند تمام کالاهایی که قیمت آنها جهانی تعیین می‌شود، با نوسان دلار ارتباط نزدیکی دارند و روی سرمایه‌گذاری افراد تاثیر می‌گذارند. به این ترتیب، اگر برجام در مدت کوتاهی محقق شود، افت قیمت دلار و تقویت ریال در برابر آن باعث می‌شود سرمایه ریالی افرادی که در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذار کرده بودند، کمتر شود. اما اگر برجام به زودی محقق نشود و قیمت دلار در برابر ریال افزایش پیدا کند، سرمایه ریالی کسانی که در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده‌اند، افزایش خواهد یافت. این موضوع تا حدودی سرنوشت برجام و سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال را به هم گره می‌زند.

سوالات متداول:

واژه بیت کوین از سال‌ ۲۰۰۹ مرسوم شد. این واژه در واقع به نوعی پول اشاره دارد که به صورت دیجیتال تولید می‌شود و در فضای مجازی مورد تبادل قرار می‌گیرد. سازندگان نخست آن، بر این باور بودند که انحصار پول در دست بانک مرکزی و متمرکز بودن انتشار آن موجب می‌شود دولت‌ها و ذی‌نفعان مربوطه از آن به عنوان وسیله‌ای برای جبران کاستی‌ها و قصور خود و مواردی از این قبیل استفاده کنند. آنان سعی کردند پولی تولید کنند که وابسته به بانک مرکزی نباشد. نتیجه آن هم بیت کوین بود. پولی که از طریق شبکه تولید می‌شود و در سراسر شبکه قابل پرداخت است. هیچ نهاد ناظری نیز بر آن سلطه ندارد. اما به همین علت شدت نوسانات آن نیز زیاد است.
بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی کمیته انرژی و منابع طبیعی سنای ایالات متحده در سال ۲۰۱۸، بیت کوین مسئول یک درصد از مصرف انرژی در جهان بوده است. این میزان در حال حاضر افزایش یافته است. در ماه ژوئیه سال ۲۰۱۹ یعنی اواسط آن سال، تحقیقی انجام گرفت که نشان می‌داد مصرف برق بیت کوین حدود ۶۴ تراوات ساعت یا ۶۴ هزار گیگاوات ساعت در سال است. این میزان بیش از کشور سوئیس (۵۸ تراوات ساعت در سال) و کمتر از کلمبیا (۶۸ تراوات ساعت در سال) بود.
اولین نکته‌ای که در خرید ارزهای دیجیتال باید به آن توجه کنید، تعداد گره‌های آن است. هر کامپیوتر متصل به شبکه بلاک‌چین، گره نامیده می‌شود. کار گره‌ها این است که محاسبات تراکنش‌ها را تایید و بررسی کنند. تعداد گره‌ها یکی از معیارهای خوبی است که ارزش یک ارز دیجیتال را نشان می‌دهد. میزان تقاضا و پذیرش عمومی آن نیز در انتخاب ارز دیجیتال ما باید مورد توجه قرار گیرند.
فیزیکی نبودن این پول و مبنای مجازی آن به معنای این است که پشتوانه طلا یا هر چیز فیزیکی دیگری ندارد. در واقع ارز دیجیتال از اعدادی مجازی تشکیل شده است که در یک حساب خاص وجود دارد. اما نباید گمان کنید که این کار موجب می‌شود نتوانید با آن خرید و فروش کنید. در واقع می‌توان از این نوع ارزها برای خرید کالا و خدمات و انتقال به دیگران یا معاوضه با پول نقد استفاده کرد. البته در برخی کشورها بیت کوین با محدودیت و حتی ممنوعیت روبرو است.

مقالات مرتبط
پربازدیدهای اخیر
تازه‌ترین‌ها