قانون 10/20/70 در بودجه بندی چطور به ما کمک میکند؟
- اشتراکگذاری
- 577
- 0
قانون 10/20/70 برای بودجه بندی خانوادهها و البته تمامی اشخاص یکی از بهترین راهها برای شروع یادگیری چگونه پس انداز کردن بوده است. بسیاری از شهروندان کشورهای مختلف با توجه به سطح درآمدزایی و خرج زندگی شهروندان خود در سالهای پیشین توانستهاند از قانون 10/20/70 برای بودجه بندی و آموزش پس انداز استفاده کنند و راه مدیریت سرمایه را برای خانوادهها هموار کنند. این قانون به ساختار اصلی بودجه خانوار شما توجه دارد و به همین خاطر به راحتی میتوان همیشه از آن به عنوان یک الگوی مناسب برای پس انداز و بودجه بندی استفاده کرد. در ادامه به بررسی جزئیات و چگونگی استفاده از آن خواهیم پرداخت.

قانون 10/20/70 مخفف چه چیزی است؟
قانون 10/20/70 مانند یک مانع برای جلوگیری از خرجهای بی مورد عمل میکند. با استفاده از این قانون میتوان برای خریدهای و خرجهای خود حد و مرز مشخصی تعیین کنیم. طبق این قانون، افراد در طول ماه فقط میتوانند 70 درصد از درآمد خود را خرج کنند و 20 درصد آن را باید پس انداز کنند و 10 درصد آن نیز به صندوق اضطراری خانواده انتقال پیدا کند. اهمیت تشکیل صندوق اضطراری به این خاطر است که بتوان به کمک آن قانون 10/20/70 را برای همیشه عملی کرد. افراد در طول زندگی ممکن است به خاطر اتفاقات غیرمترقبه و پیش آمدن خرجهای آنی، گاهی مجبور شوند بیش از 70 درصد از درآمد ماهیانه خود را خرج کنند که این اتفاق باعث بر هم خوردن قانون 10/20/70 میشود. در چنین مواقعی، حضور صندوق اضطراری و استفاده از بودجه آن میتواند باعث دوام این قانون در زندگی شود.
بودجه، ابزار اساسی برای ثبات اقتصادی خانوار
اگر به برنامههای اصلی هر دولت دقت کنیم متوجه حضور برنامه بودجه بندی در بالاترین اولویتها میشویم. نقشهها برای رسیدن ما به هر مقصدی که با حداکثر کاراییشان انتخاب میکنیم از اهمیت بالایی برخوردار هستند. بی تعارف باید گفت که اگر میخواهیم مسیر موفقیت مالی و حتی زندگی ما هر روز هموارتر شود باید بودجه بندی را با استفاده از قوانینی مانند 10/20/70 قرار دهیم. این واقعیت که یک باره نمیتوان به سراغ اجرای برنامه اصلی رفت کاملا درست است. باید قدم به قدم جلو رفت تا به هدف رسید و برای رسیدن به مهارت بودجه بندی باید از قوانین و راهکارهایی مانند 10/20/70 استفاده کنیم.
بیشتر بخوانید: چطور با قانون 50/30/20 به اهداف مالی خود برسیم؟
نیازمندی ها برای بودجه بندی
واقع گرایی و شفافیت مالی از مهمترین نیازمندیهایی است که برای تعیین بودجه نیاز خواهیم داشت. متاسفانه بسیاری از برنامههای پس انداز با شکست مواجه میشوند که دلیل اصلی شکست خوردن آنها این است که بسیاری از مخارجی که در ماه داریم را در خود جا ندادهاند. هر برنامه بودجه بندی باید شخصی سازی شود و با توجه به نیازهای ما تنظیم شود. قانون 10/20/70 با در نظر گرفتن قسمت عمده درآمد ماهیانه ما برای مخارج زندگی تا حد قابل توجهای به واقع نگری گرایش دارد و تقریبا تمام مخارج ریز و درشت را در خود قرار داده است.